keskiviikko 14. toukokuuta 2014

"On mulla onnenpäivä, ei murheesta häivää. On tänään onnenpäivä ja onnellinen oon."

Tänään on pitkästä aikaa ollut päivä, joka on ollut pelkästään täynnä onnea ja iloa. Koko päivä on nimittäin kulunut Mindi-rakkaan synttäreitä vietellessä. Viimeisen kahden kuukauden aikana Mindin kunto on välillä ollut niin heikko, että pelkäsin jo tulisiko tätä päivää ollenkaan. 4 vuotta on nyt kuitenkin plakkarissa ja Synttärisankari on ollut koko päivän iloisena ja reippaana, mikä saa minut onnellisemmaksi kuin mikään muu tässä maailmassa. 

Kun ottaa huomioon, miten paljon Mindi on viime aikoina joutunut kestämään, oli tytsy ehdottomasti ansainnut kunnon juhlat. Niinpä meillä lähti äidin kanssa ehkä "vähän" homma käsistä! Päivä alkoi luonnollisesti lahjojen avaamisella. Minä taisin kyllä olla enemmän innoissani tuosta osuudesta kuin sankari itse, mutta mitäpä siitä :D


Aamu jatkui juhlapöydän ääressä herkutellen, eikä kynttilöitäkään unohdettu. Kynttilöiden määrä (28) kuvasti Mindin ikää ihmisvuosissa ja samalla se oli minun ikä (24) lisättynä Mindin ikään (4). Tästä syystä pääsin myös puhallusavuksi, mikä on mielestäni paras osuus synttäreissä. En tiedä mitä Mindi toivoi, mutta oma toiveeni liittyi ainakin itse päivänsankariin <3


Luontoäitikin muisti Mindiä ihanalla kevätsäällä, josta suuntasimme nauttimaan Ruissalon kauniisiin maisemiin. Pääsimme ihastelemaan merimaisemia, keväistä luontoa ja upeita pitsihuviloita. Pitäisi kyllä käydä useamminkin noissa maisemissa, eikä aina jäädä kotinurkille lenkkeilemään.


Mindi nautti tietysti myös uusista lenkkimaisemista sydämensä kyllyydestä, mutta malttoi sentään hetkeksi pysähtyä poseeraamaan synttäripotrettia varten. Tämä päivä oli sen verran tärkeä, että halusin siitä pysyvät ja konkreettiset muistot. Aivan ihana päivä takana ja illan ohjelmassa köllimistä Mindi kainalossa, olen vain niin onnellinen :)


Mindi on yksinkertaisesti uskomattoman koira. Se on joutunut kestämään paljon pahaa, mutta silti se suhtautuu jokaiseen päivään täydellä riemulla. Jokaiselle lenkille se suuntaa sellaisella innolla kuin se pääsisi ulos ensimmäistä kertaa ja syleillee koko maailmaa loppumattomalla positiivisuudellaan. Mindi ei harrasta ennakkoluuloisuutta, vaan pitää jokaista vastaantulijaa potentiaalisena ystävänä ja on valmis hukuttamaan heidät kaikki pusuihin. 

Sen lisäksi, että Mindi levittää positiivisuuttaan ympäri maailmaa, se on muuttanut minun elämäni. Yksikään päivä ei tunnu täysin lohduttomalta, kun Mindi on vierelläni. Mindi on tehnyt elämästäni paljon paremman, Mindi on tehnyt minusta paremman. Sen takia olenkin ollut suunniltani huolesta lähiaikoina. Viime aikaiset tapahtumat ovat muistuttaneet tuskallisella tavalla elämän hauraudesta. Tiedän, että se päivä tulee vielä, kun joudun luopumaan Mindistä. Ja tiedän, että se päivä tulee olemaan elämäni synkin. Sitä ennen toivon kuitenkin saavani viettää ikimuistoisia vuosia rakkaan ystäväni seurassa ja oppia edes hitusen siitä, mitä Mindi yrittää minulle joka päivä opettaa. Murehdi vähemmän, Nauti enemmän. Vihaa vähemmän, Rakasta enemmän.

Onnea mamman rakkain Mindi ja kiitos menneistä vuosista. Olkoon loppuelämäsi pitkä, terve ja onnellinen <3

2 kommenttia: