sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Hyvä viikko on tehty...

...Mindin pirteydestä ja terveydestä.
...ihanista ystävistä.
...perheenjäsenistä.
...uusista tuttavuuksista.
...naurusta.
...auringosta.
...kaatosateesta ja ukkosesta.
...rantakävelyistä.
...piknikistä.
...rohkeista päätöksistä.
...heittäytymisestä.
...kutkuttavasta tunteesta.
...matkasuunnitelmista.
...hyvästä musiikista.
...herkullisesta ruuasta.
...rentoutumisesta.
...MM-lätkästä.
...hauskoista tarinoista.
...onnellisuudesta.

Ja kun nuo kaikki asiat osuvat samaan viikkoon, voidaan puhua täydellisestä viikosta. Sellainen minulla on takana, pitkästä aikaa. Sen huomaa myös siitä, etten ole muistanut ottaa oikeastaan yhtään kuvia, joten sanat saavat tällä kertaa kuvata olotilaani. Tällä hetkellä elämässäni tuntuu olevan sellainen joko tai vaihe päällä. Joko konttaan pohjamudissa tai sitten leijailen pilvissä. Joskus on näköjään siedettävä älyttömän paljon pahaa, ennen kuin voi saada osakseen taas jotain hyvää. Ei ehkä vieläkään voida puhua tasapainoisesta elämästä, mutta eipä sille tunnu tällä hetkellä olevan tarvettakaan. Ja juuri kun luulin, ettei viikko voi enää paremmaksi muuttua, saan tänään luokseni kauan kaivatun vieraan, nimittäin H:n!!! Tällaisen viikon jälkeen tuntuu, että kaikki on oikeasti mahdollista. Myös se Suomen MM-kulta. Halkean riemusta, life rocks! :)

Viikon ainoa kuva kertoo oikeastaan kaiken oleellisen, hymyä ei tarvitse enää teeskennellä, se on vihdoinkin aito :)))
Ja uudet, lyhyet hiukseni on maailman ihanimmat <3

Ihanaa sunnuntaita kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana kuulla, että sulla on ollut noin mukava viikko! Olen iloinen sun puolesta =). Ja tosiaan toi lyhyt tukka sopii sulle tosi hyvin! Toivon sulle paljon samanlaisia viikkoja tulevaisuudessakin =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emily :) <3 Olen kyllä nauttinut ihan täysillä tästä hyvästä ajanjaksosta ja toivon itsekin, että sille ei näy loppua vielä pitkään aikaan!

      Poista