maanantai 24. helmikuuta 2014

Luksuselämää ja Roofpartyt Singaporen tyyliin

Keskiviikkona jätimme Bangkokin hälinän ja härdellit taaksemme ja suuntasimme kohti Singaporea. Meillä kaikilla oli korkeat odotukset paikan suhteen, emmekä tosiaan joutuneet pettymään. Singapore hurmasi meidät jo matkalla hotellille toimivuudellaan, siisteydellään ja rauhallisuudellaan.
 
Varsinainen huumaantuminen tapahtui, kun saavuimme Marina Bay Sands hotellille, josta olimme varanneet yhden yön halvimmasta huoneesta (300e/yö) Emilyn seuraavana päivänä olevien synttäreiden kunniaksi. Jonottaessamme vastaanottotiskille meitä pyydettiin yhtäkkiä siirtymään VIP-tiskille. Ajattelimme virkailijan vaan haluavan lyhentää sisäänkirjautumisjonoa, mutta varsinainen yllätys paljastui päästessämme tiskille. Virkailija ilmoitti heidän huomanneen, että Emilyllä on seuraavana päivänä synttärit, joten he halusivat tarjota meille maksamallamme hinnalla sviitin. Voitte uskoa, että siinä vaiheessa tiskin edessä seisoi kolme puulla päähän lyötyä tyttöä!
 

 
Voi sitä ällistyksen, hengenhaukkomisen ja riemun kiljahdusten määrää, kun avasimme 48. kerroksessa sijaitsevan sviittimme oven. Sata neliöisestä huoneistosta, löytyi valtavan olo- ja makuhuoneen lisäksi muun muassa upea kylpyhuone, kolme jättitelkkaria, biljardipöytä ja kolme parveketta henkeäsalpaavilla näkymillä.
 
Pyörimme varmaan tunnin ympäri sviittiämme ja hoimme, ettei se voinut olla totta. Ei tuollaista vaan tapahdu muualla kuin elokuvissa. Näköjään joskus elämä on satuakin parempaa ja otimme tuosta uskomattomasta tapahtumasta kyllä kaiken mahdollisen irti suurella kiitollisuudella.
 

 
Kun olimme tarpeeksi hämmästelleet uutta kotiamme siirryimme ihastelemaan hotellin toista upeutta, maailman korkeimmalla sijaitsevaa infinity-poolia. Noita maisemia ei vaan voi kuvailla sanoin! Altaasta innostuneina päädyimme räpsimään kuvia valtavan määrän, mutta vain harvasta tuli julkaisukelpoisia. Niitä nähdään sitten mahdollisesti postauksessa, jossa kokoan ne ei niin edustavat kuvat ryhmärämästämme :D
 

Altaan ainoa huono puoli oli sen viileys, mistä johtuen emme viihtyneet siellä kovin kauaa auringonkin jo käydessä laskeutumaan. Aikataulumme oli muutenkin melko kiireinen, koska halusimme saada nautittua päivästä hotellilla mahdollisimman paljon.
 
 
Lähdimme sviittiimme valmistautumaan iltaa varten, jonka aloitimme kävelemällä parvekkeiltammekin näkyvään upeaan Gardens by the Bay puutarhaan. Vierailimme puutarhassa toisenakin iltana, minkä takia kirjoitan siitä kootusti toisessa postauksessa ja keskityn tässä vain huikeaan hotelliimme ja iltaamme siellä.
 
Kävellessä ihastelimme muun muassa hotelliamme iltaloisteessa, Singapore Flyer-maailmanpyörää ja puutarhan upeaa valoshow'ta. Lopulta palasimme hotellimme, jossa nautimme maittavat ateriat aulan ravintolassa.
 
 
Illallisen jälkeen suuntasimme takaisin hotellin katolle, jossa ajattelimme vielä ihastella maisemia ja nauttia yhdet drinkit Emilyn synttäreiden kunniaksi. Näkymät katolta olivat huikaisevat ja siellä sijaitsi myös yökerho, jonne päädyimmekin sitten hetkeäkään miettimättä. En ole kyllä koskaan ollut missään vastaavassa paikassa!  Yökerho oli puoliksi sisällä ja puoliksi ulkona suoraan tähtien ja kuun sekä kaupungin valojen loisteessa. Heti, kun pääsimme sisään alkoivat miehet tarjota meille juotavaa, mikä oli ihan positiivista, koska drinkkien hinnat olivat aika tähtitieteellisiä. Kaiken muun hyvän lisäksi siellä oli kaikkien aikojen paras DJ, joka ei soittanut yhtäkään huonoa biisiä koko illan aikana. Voiko yökerholta enää enempää toivoa?
 
 
Niinpä siististi ja sivistyneesti alkanut iltamme päätyi villiin tanssimiseen ympäri yökerhon tanssilattiaa ja terasseja ja siitä vielä jatkoille sviittiimme pelailemaan bilistä aina kuuteen asti aamulla. Nukuttua tuli vain pari tuntia, mutta mitä väliä, kun aamu-uinnille pääsi jälleen kattoaltaalle. Tuskinpa tulee ihan heti vietettyä uudestaan tuollaista päivää ja iltaa. Aivan huikeeta, olen vieläkin ihan fiiliksistä tuosta kaikesta!
 

Seuraavana aamuna jouduimme ikävä kyllä jättämään hyvästit upealle sviitillemme ja luksuselämälle, mutta onneksi Singaporella oli tarjota meille seuraavina päivinä vielä monta upeaa kokemusta ja yllätystä. Niistä lisää taas seuraavassa postauksessa. Terkkuja muuten Kuala Lumpurista, upea paikka tämäkin, mutta siitäkin taas vähän myöhemmin lisää :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti