keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Vappu turkulaisittain

Taas on yksi vappu takana, tällä kertaa vietin sen täällä Turun maisemissa. Pääasiallisena vappuseuralaisenani toimi tänä vuonna Camilla, mutta matkan varrella tuli törmättyä taas vaikka kuinka moneen tuttuun. Oli kiva tavata opiskelukavereita, joita ei ole nähnyt kuin vilaukselta vuoden aikana, koska kaikkien opinnot on hajautunut niin paljon erilleen. Onneksi on vappu, joka kokoaa porukat yhteen pitkästä aikaa. Minulla oli vapulle kaksi tavoitetta: ostaa vappupallo ja mennä lakituseen. Vaikka kumpikaan noista ei toteutunut, oli vappu siitä huolimatta erittäin onnistunut tänä vuonna.

Tätä kaikkea ja paljon muuta tapahtui tänä vappuna.


 Päivä starttasi yliopiston pihalla Edun perinteisillä vapputansseilla. Vaikka aurinko ei tuolloin vielä lämmittänyt, niin onneksi boolit ja tunnelma pitivät meidät lämpöisinä.


Tämän vapun ehdoton suurin saavutus oli Camillan ja minun munkkitalkoot. 
Kumpikaan ei ihme kyllä vammautunut.


Lopputuloksena oli ihanan makuisia aivokasvainmunkkeja à la Elisa ja Camilla.


Skumppaakaan ei tietenkään unohdettu.


Ja vuoden ekat mansikat, kesää odotellessa!

 

Kiitos munkkitalkoiden, myöhästyimme juuri parilla minuutilla lakituksesta. En ole neljän vuoden opiskelujen aikana täällä Turussa vielä kertaakaan kerennyt tai päässyt lakitukseen. Ehkä viides ja viimeinen vuosi toden sanoo!



Virallinen vappupotretti :)


Ja sama epävirallisena ;D
 


Ilta kului syöden, juoden ja ihmisiä tapaillen ulkona. Aurinkokin saatiin lopulta näkyviin.



Mukaan tarttui myös Emily ihanine joujou-lippiksineen :D


Ilta jatkui Brysselissä, joka oli meille kaikille kolmelle täysin uusi tuttavuus. Puitteet olivat kyllä ihan mahtavat, vaikka me ei ehkä ihan sovittu ympäristöön haalareinemme, no vappuna se sallittakoon ;D



Tänään kävimme Camilla kanssa vielä pyörähtämässä vappupiknikillä Vartiovuorenmäellä. Herkut oli ihania ja aurinkokin lämmitti vihdoin.




Toivottavasti teillä kaikilla on ollut onnistunut vappu.


Nyt vaan kuluttelen aikaa ja yritän koota itseäni huomista varten. Menen pitkästä aikaa sijaiseksi kouluun ainakin loppuviikoksi ja vielä maanantaiksi. Uskomatonta, miten se vaan aina tauon jälkeen voi jännittää niin paljon. No toivottavasti selviän siitä taas hengissä!

Mukavaa toukokuun alkua ja loppuviikkoa kaikille, ihanaa pian on jo kesä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti